K de Karo,

Naast het mooie interieur valt er nog iets onmiddellijk op: K de Karo is professioneel verlicht!

De verlichtingsstudie werd door Electrolyse opgemaakt en voorgesteld aan de architect en projectleider van MEULEMAN, die op zijn beurt de werken coördineerde. Het was een schot in de roos en het resultaat mag er zijn.

Al van op straat valt K de Karo op! Het wordt letterlijk en figuurlijk 'in the spotlight' geplaatst door 5 SIMES MINITECHNO SPOTS op arm. De energie-zuinige ontladingslampen van 35W komen hier als buitenverlichting helemaal tot hun recht en zorgen voor de perfecte uitlichting van de banner en het reclamebord.

De algemene verlichting in het restaurant wordt verzorgd door een 18 meters lange TRAFFIC-pendel van MODULAR. De zwarte structuur met witte spots valt dan ook als eerste op. Bovenin de structuur liggen TL-armaturen die de ruimte indirect verlichten en hiermee ook de ruimte als het ware opentrekt.
De zones naast de structuur zijn met witte DUELL-opbouwspot geaccentueerd. Het warme licht die door de goudkleurige reflectoren gevormd wordt bepaalt hier de sfeer.
De zuilen worden geaccentueerd door DUELL-wall armaturen die hun licht naar boven en naar beneden uitstrooien.
Een blikvanger achter de toog is de met LED verlichte glaswand. Ruim 12 meter LED-strip zorgt hier voor een gloed van licht op het werkvlak van de barmedewerker.
Ook de wand van de sanitairen krijgt zeker uw aandacht door de subtiele toets van SIMES-grondspotjes.

Eénmaal in de toiletten vallen onmiddellijk de glazen spiegels op, met de daarop gemonteerde BACKSPACE armaturen van DELTALIGHT. Dit zorgt voor nóg meer cachet in de reeds zeer bijzondere zaak.

Uiteraard is ook hier gedacht aan het E-peil!
Onder andere energiezuinige lampen, dimmers en schakelklokken brengen hun duit in het zakje.

De nodige noodverlichtingen samen met de brandbeveilgingsinstallatie zorgen voor uw veiligheid.

In amper 1 maand tijd werd een bouwwerf omgetoverd tot deze zaak. Electrolyse maakte waar waarvoor ze bekend staan: Op Electrolyse kan je bouwen en vertrouwen! Eén van onze teams van gemotiveerde mensen, die zich bovendien zeer flexibel opstelde, zorgde hier samen met de teams van MEULEMAN voor een vroegtijde oplevering!